Поп-фолк певицата Луна сътвори поредния си цирк. Изпълнителката, която тази седмица

...
Поп-фолк певицата Луна сътвори поредния си цирк. Изпълнителката, която тази седмица
Коментари Харесай

Луна спретна истински цирк в Черешката! Бойкотира манджите на "приятелката" си Мариела Нордел и захрупа солети

Поп-фолк певицата Луна сътвори следващия си цирк. Изпълнителката, която тази седмица взе участие в кулинарното предаване на Нова телевизия „ Черешката на тортата ”, втрещи останалите звезди с държанието си. Когато лимузината пристигна за участниците, които довечера са на посетители на Мариела Нордел, Луна се настани сама на едната седалка, принуждавайки всички останали – Дани Пеканов, Ивайло Колев и репортерката Деси Павлова, да се нагъчкат един до различен.

„ Звездата е изморена от участия и счита да уважи малко книжка”, съобщи префърцунено певицата и се зачете.



Но очевидно не задоволително вглъбено, тъй като намираше време да хвърля по някой афектиран коментар по адрес на останалите в колата.

„ Наркотиците са ти промили мозъка, имаш бели петна”, заядливо подмятна тя към един от спътниците си. „ Хора, които пият алкохол, ме отвращават. Не желая да съм част от вашето падение”, добави Луна.



В дома на Нордел театърът, разиграван от Луна, продължи с цялостна мощ. Домакинята изненада прелестно гостите си с латино ритми, само че това не съумя да впечатли изпълнителката, която стоеше в профил и гледаше отегчено отдолу под тъмните си очила.

Луна отхвърли да се задържи и на масата. Първоначално отхвърли да си каже и „ наздраве” с компанията, тъй като пиела единствено вода. След това изрично отхвърли да опита храната на Мариела и до момента в който всички похапваха от гозбите на готвачката, тя захрупа солети.





Малко по-късно се отдръпна от трапезата, взимайки със себе си книгата, солетите и банана.

На десерта обаче Луна не можа да устои и се подреди към масата. Въпреки това направи следващата си хаплива забележка.





„ Опитах подготвени ягоди, които всеки може да купи от пазара, с течен шоколад. От през вчерашния ден съм на сладко”, сподели тя.

Домакинята опита да впечатли компанията с многостепенно интернационално меню. Вечеря по шведски, изпълнена с холандски салами, шведска салата, тайландска чорба, белгийски десерт, съпроводен с ирландска кална торта.

Въпреки старанията си, Луна й даде оценка Слаб 2.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР